full screen background image
Keresés
2020 július 31 - péntek
  • :
  • :

Ismerősére támadt, mert azt hitte, hogy meglopta őket

Ismerősére támadt, mert azt hitte, hogy meglopta őket

2020.01.22. A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy grábóci férfi ellen folytattak garázdaság vétség elkövetése miatt.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. november 7-én az esti órákban, mert egy grábóci családi házból egy ismeretlen személy ellopott egy televíziót. Amikor az egyenruhások a helyszínre értek, azt látták, hogy az utcán két férfi dulakodik. Az elsődleges adatgyűjtés során kiderült, hogy a verekedők közül az egyik a grábóci lakóház tulajdonosa, aki azért esett neki ismerősének, mert azt hitte, hogy ő lopta el a tévéjüket – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az esettel kapcsolatban a Bonyhádi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetése miatt, valamint a ház tulajdonosa – egy 52 éves grábóci férfi – ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, akit gyanúsítottként hallgattak ki. Az elkövető elismerte tettét.

A bonyhádi rendőrök a garázdaság miatt indított ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek. A lopás miatt indított büntetőeljárás nyomozását a Bonyhádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják.

Fotó: TMRFK