full screen background image
Keresés
2019 március 19 - kedd
  • :
  • :

Ismét várják a pályázatokat a Családbarát munkahely címre

Ismét várják a pályázatokat a Családbarát munkahely címre

 2016.05.10. Hatodik alkalommal hirdeti meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) a Családbarát munkahely című pályázatot, amelyen az erkölcsi elismerés mellett legfeljebb kétmillió forintos támogatás is elnyerhető – közölte a minisztérium.

A közlemény szerint a kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint a költségvetési, közigazgatási szervek június 3-ig nyújthatják be jelentkezésüket. A pályázatok elbírálása során egyszerre értékelik a munkahelyek már meglévő és tervezett családbarát intézkedéseit.

Kiemelték, a díj az elismerés és a pénzbeni támogatás mellett kommunikációs értéket is képvisel, hiszen a cím egy évig tartó használati jogának elnyerése hozzájárul a nyertes vállalatok és szervezetek pozitív munkáltatói arculatának kialakításához. Az Emmi hozzátette, hogy a pályázat egyre népszerűbb, 2011 és 2015 között több mint ötszörösére nőtt a pályázók száma.

A felhívás részletei a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet oldalán (http://www.ncsszi.hu/palyazatok/aktualis-palyazatok/157/news), valamint a kormány.hu felületen érhetők el.

MTI
Read previous post:
Close