full screen background image
Keresés
2018 december 13 - csütörtök
  • :
  • :

Ittas autósok és gyorshajtók buktak meg Tolnában

Ittas autósok és gyorshajtók buktak meg Tolnában

2017.08.28. Fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök a hétvégén Tolna megye útjain.

2018hirdetés

Az elmúlt hétvégén a rendőrök fokozottan ellenőrizték közlekedőket, melynek célja a gyorshajtók kiszűrése, ezáltal a balesetek megelőzése volt. Az ellenőrzéseket nagyobb forgalmú főutakon és az M6-os autópályán hajtották végre az egyenruhások. Összesen 66 esetben rögzítettek gyorshajtást, ezek miatt eljárás indult. Az egyik autós 199 km/h sebességgel közlekedett az M6-os autópályán a megengedett 130 km/h helyett – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A megyeszékhelyen a hétvégi rendezvények kapcsán a városközpontban is autósokat ellenőriztek a szekszárdi rendőrök. Ennek fő célja az ittas járművezetők kiszűrése volt. Három járművezetővel szemben kellett eljárást kezdeményezni, mert felmerült a gyanúja annak, hogy ittas állapotban vezették járművüket.

A rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy a fokozott ellenőrzések folytatódnak Tolnában, így gyakrabban találkozhatnak rendőrökkel úgy autóvezetés közben az utakon, mint a megye szórakozóhelyein, vagy a rendezvények közelében.

A rendőrök a szórakozóhelyeket is ellenőrizték, egy férfinél kábítószergyanús fehér port találtak Szekszárdon – kattintson!

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close