full screen background image
Keresés
2018 július 20 - péntek
  • :
  • :

Ittasan okozott súlyos balesetet Bonyhádon

Ittasan okozott súlyos balesetet Bonyhádon

2017.06.18. Súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Bonyhádi Rendőrkapitányság. A rendőrség vádemelést javasol az ügyben.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Egy 41 éves mázai férfi közlekedett személygépkocsival február 25-én késő este Bonyhád belvárosában a Dr. Kolta László utca irányából a Mátyás király utca felé, az Erkel utcában. A férfi a kereszteződéshez érve nem tudott rákanyarodni a Mátyás király utcára, melynek következtében keresztülhajtott az utcán, majd az útpadkán át a járdának ütközött.

A baleset során a jármű vezetője és az utasa is súlyos sérülést szenvedett. Mivel a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, további mintavétel céljából előállították. A szakértői vizsgálat alátámasztotta, hogy alkoholt fogyasztott – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a felelősségét. A Bonyhádi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek a napokban átadták.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close