full screen background image
Keresés
2020 március 29 - vasárnap
  • :
  • :

Iván-völgyi túra: fél nap alatt elkapkodták a szombati jegyeket

Iván-völgyi túra: fél nap alatt elkapkodták a szombati jegyeket

2016.03.01. Rekord gyorsasággal, már az első nap szinte az összes belépőjegy elfogyott az Iván-völgyi túrára.

Portálunkon február 9-én felhívtuk a figyelmet: „Akik szeretnének részt venni a népszerű bortúrán, azok jobb, ha mielőbb lefoglalják a jegyeket. Tavaly ugyanis mindössze három nappal azután elfogytak a szombati napra szóló belépők, hogy azok elérhetővé váltak, de a pénteki jegyek is csupán két hét alatt elkeltek.”

A keddtől a rendezvény honlapján meghirdetett, kizárólag online úton értékesített jegyek az idén még a tavalyinál is sokkal hamarabb gazdára találtak. A szombati napra meghirdetett 300 belépőjegy gyakorlatilag fél nap alatt elfogyott. Estére a pénteki napra szóló belépőkből is csak hatvan maradt. Cikkünk közlésének másnapján (2016.03.02) azonban már ezek is elkeltek.

Mint azt már szintén megírtuk Az Iván-völgyi túrán – szokás szerint – öt vendéglátó és öt vendég pincészet összesen húsz borát lehet megkóstolni. A vendéglátó pincészetek minden évben változatlanok, így idén is a Heimann Családi Birtokon, a Fekete Borpincénél, Németh János Pincészeténél, a Sebestyén Pincénél és a Tüske Pincénél kínálják a borokat. Azt, hogy az idén melyek lesznek a meghívott – szintén szekszárdi – borászatok, később közlik a szervezők.
Read previous post:
Close