full screen background image
Keresés
2018 május 25 - péntek
  • :
  • :

Drogot találtak a szekszárdi mentősök a pszichiátriára vitt férfinél

Drogot találtak a szekszárdi mentősök a pszichiátriára vitt férfinél

2016.11.06. Kábítószert találták a mentősök egy férfinél, akit a kórház pszichiátriai osztályára szállítottak be. A férfi ellen vádemelést javasolnak a rendőrök.

polus_autohazhirdetés

A Tolna Megyei Balassa János Kórház egyik főorvosa tett bejelentést a rendőrségen, miután március 9-én délelőtt a mentőszolgálat munkatársai kábítószergyanús növényi származékot, valamint kristályos anyagot találtak egy férfinél, akit a pszichiátriai osztályra szállítottak. A rendőrök az anyagokat lefoglalták, majd a férfi lakcímén házkutatást tartottak, amelynek során további kábítószergyanús anyagokat találtak – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A lefoglalt drogokat szakértői vizsgálatnak vetették alá, azokról kiderült, hogy csekély mennyiségű kábítószernek, illetve új-pszichoaktív anyagnak minősülnek. A férfi mintáinak vizsgálata azt bizonyította, hogy fogyasztott is a szerekből.

A nyomozók a szekszárdi férfit gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsított, aki beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezhet. A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek a napokban átadták.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close