full screen background image
Keresés
2019 március 25 - hétfő
  • :
  • :

Két 18 és egy 16 éves fiatalembert gyanúsítanak

Két 18 és egy 16 éves fiatalembert gyanúsítanak

2016.06.01. Vádemelési javaslattal adta át az ügyészségnek egy Nagymányokon történt lopási ügy iratait a rendőrség.

Egy nagymányoki kertészet tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségen, miután január 24-én hajnalban ismeretlenek befeszítették a kertészet irodájának ablakát, majd az üzletből váltópénzt loptak el. A tulajdonos elmondta, hogy a lopást megelőző napokban már több holmi eltűnt a telepről. Fűrészgépnek, motoros fűkaszának, autógumiknak és gázolajnak veszett nyoma, de az ismeretlenek a telepen álló kisbusszal is közlekedtek – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság nyomozói az adatgyűjtés eredményeként egy nagymányoki fiatalember házánál megtalálták, majd lefoglalták a lopott tárgyak egy részét. A rendőrök előállítottak két 18 éves, és egy 16 éves fiatalembert, akiket gyanúsítottként hallgattak ki lopás bűntett, lopás vétség, valamint jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsítottak a bűncselekmények elkövetését beismerték.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai a napokban befejezték a nyomozást, az ügy iratait vádemelési javaslattal adták át a járási ügyészségnek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close