full screen background image
Keresés
2018 június 20 - szerda
  • :
  • :

Két házból is lopott egy döbröközi férfi Lengyelen

Két házból is lopott egy döbröközi férfi Lengyelen

2017.09.06. Vádemelést javasolnak egy döbröközi férfi ellen, aki két háztól is lopott Lengyelen.

kadarka_net_sound_cuveehirdetés

Egy lengyeli férfi tett bejelentést a rendőrségen, mert egy ismeretlen 2017. január 20-án az éjszakai órákban a lakóházához tartozó garázsból gázpalackot és kulcsokat lopott el. Egy nő is bejelentést tett Lengyelről, mert az ő házánál is tolvaj járt azon az éjszakán. Az elkövető a házhoz tartozó melléképületből pálinkát, élelmiszert, gázpalackot és egy dézsát lopott el.

A bonyhádi rendőrök az ügyeket egyesítették, majd a nyomozás eredményeként 2017. augusztusában azonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható 19 éves döbröközi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A gyanúsított, aki a bűncselekmények elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztály munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

A vagyon elleni bűncselekmények megelőzhetők, ha a az állampolgárok gondoskodnak értékeik biztonságáról. Éjszaka a lakásuk, lakóházuk kapuját, bejárati ajtaját zárják be! Használjanak vagyonvédelmi technikai eszközöket, riasztót, mozgásérzékelőt! Ezek megléte már önmagában is elriaszthatja az alkalmi tolvajokat.
A rendőrség minden törvény által biztosított eszközt igénybe vesz a bűncselekmények megelőzése, megakadályozása érdekében, de fontos, hogy mindenki tegyen saját biztonsága érdekében, így elkerülhető, hogy áldozattá váljanak.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close