full screen background image
Keresés
2018 július 16 - hétfő
  • :
  • :

Kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a főkapitány

Kétszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a főkapitány

2016.04.18. Kétszázezer forint díjat ajánlott fel dr. Soczó László Tolna megyei rendőr-főkapitány annak, aki segít megtalálni azt az ismeretlent, aki személygépkocsikat rongált meg Bonyhádon.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Az ismeretlen összesen egymillió forint kárt okozott azzal, hogy tizennégy közterületen parkoló személygépkocsi karosszériáját karcolta meg 2016. február 17. és 2016. március 11. között Bonyhádon – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság az ügyben rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

A felajánlott nyomravezetői díjat az veheti fel, aki a képen látható, a rongálások elkövetésével gyanúsítható férfivel kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető személye azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Az eljáró hatóság szükség esetén a tanú védelmével kapcsolatosan is intézkedik. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés érvénytelen.

Aki a bűncselekménnyel, vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, esetleg felismeri a képen látható személyt, jelentkezzen a Bonyhádi Rendőrkapitányságon (7150. Bonyhád, Kossuth Lajos utca 1-3.), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.
Read previous post:
Close