full screen background image
Keresés
2018 július 16 - hétfő
  • :
  • :

Kiemelt szerep jutott a gyakorlatoknak Tolna megyében

Kiemelt szerep jutott a gyakorlatoknak Tolna megyében

2017.07.07. A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csütörtökön tartotta első féléves személyi állománygyűlését, ahol dr. Balázs Gábor tű. ezredes megyei katasztrófavédelmi igazgató az év első félévében elvégzett munkát értékelte.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Az állománygyűlésen az igazgatóság teljes személyi állománya, valamint a katasztrófavédelmi kirendeltségek vezetői és a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok parancsnokai vettek részt.

Dr. Balázs Gábor a 2017. évi első féléves munkaterv alapján értékelte a szakterületek tevékenységét. A tűzoltósági és polgári védelmi szakterületek életében a gyakorlatoknak az első félév során is kiemelt szerep jutott, a hatósági, iparbiztonsági szakterületek tekintetében pedig kulcsfontosságú a folyamatos tanulás.

Az igazgató a mögöttünk álló hat hónapra visszatekintve méltatta az önkéntes tűzoltó egyesületek és önkéntes mentőszervezetek tevékenységét, kiemelve a két önállóan beavatkozó egyesületet, melyek az elmúlt félév során is bizonyították létjogosultságukat.

Dr. Balázs Gábor.

Az ezredes elismerően szólt a Tolna Megyei Tűzmegelőzési Bizottság tevékenységéről, a sportversenyeken elért kiváló eredményekről, az elismerésben részesült kollégák teljesítményéről. Említést tett a nyílt napokról, a gyermeknapi programokról, a különböző városi rendezvényeken való részvételekről, melyek mind kiemelt jelentőséggel bírnak a lakosság felkészítése, az ifjúság nevelése szempontjából. Dr. Balázs Gábor kiemelte az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatát, melyen az idén is születtek Tolna megyei sikerek.

Az igazgató a második félév fő feladataként a tűzoltó egyesületek és önkéntes mentőszervezetek továbbfejlesztését, a közbiztonsági referensek munkájának segítését, illetve a valamilyen tevékenységükben akadályozott embertársaink katasztrófavédelmi felkészítését jelölte meg.

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Fotó: Boros Brigitta tű. fhdgy.
Read previous post:
Close