full screen background image
Keresés
2020 június 30 - kedd
  • :
  • :

KortársPilvax vetélkedő – álmodj egy jövőképet

KortársPilvax vetélkedő – álmodj egy jövőképet

2015.10.09. Az Ifjúsági Unió Szekszárd 2015. októberében elindítja az 5+1 fordulós KortársPilvax vetélkedőt, ami a mai magyar társadalmi problémák köré épül.

A sikeres részvételhez nem lexikális tudásra lesz szükség, hanem kreativitásra, csapatmunkára, talpraesettségre és a diákok saját gondolataira. A feladatokat úgy alakították ki, hogy megoldásuk közben növekedjen az osztályközösség összetartó ereje, valamint elérjék, hogy a diákok véleményt formáljanak a körülöttük lévő világról.
Az első fordulóban nincs más dolguk a csapatoknak, minthogy álmodjanak egy jövőképet, tervezzenek egy logót és írjanak egy szlogent.

A díjazás nívós, hiszen az első helyezett csapat három, a második kettő, a harmadik csapat pedig egynapos osztálykirándulást nyer. Ezen kívül minden benevezett osztály diákjai pólót kapnak ajándékba, amelyet a csapatok közösen terveznek meg az első feladat keretében.

A nevezési és az első forduló beküldési határideje: 2015. október 19. Részleteket a www.kortarspilvax.hu oldalon olvashatnak.

Ifj. Ritter Péter, IFU
Read previous post:
Close