full screen background image
Keresés
2018 október 17 - szerda
  • :
  • :

Közbiztonsági egyeztető fórumot tartottak Bonyhádon

Közbiztonsági egyeztető fórumot tartottak Bonyhádon

2017.12.01. A közbiztonsági és közlekedési helyzetet értékelték a helyi vezetők Bonyhádon – Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

2018hirdetés

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot tartott dr. Marcsek Sándor rendőr ezredes, a Bonyhádi Rendőrkapitányság Vezetője a járás polgármesterei, a járási hivatalvezető, a polgárőrség, a katasztrófavédelem, az egyházak, az oktatási intézmények, a roma kisebbségi önkormányzat képviselőinek meghívásával szerda délután Bonyhádon. Az egyeztető megbeszélésen Szabó Zoltán rendőr alezredes, a Tolna Megyei Rendőr- főkapitányság megbízott bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese is részt vett.

A fórumon dr. Marcsek Sándor rendőr ezredes a Bonyhádhoz tartozó települések közbiztonsági helyzetéről számolt be, Dudás Zsolt rendőr alezredes, a Bonyhádi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának vezetője pedig a közlekedésbiztonsági helyzet alakulásáról tájékoztatta a meghívottakat.

A polgármesterek személyesen is megköszönték a Bonyhádi Rendőrkapitányság dolgozóinak munkáját és kiemelték, hogy a kiváló közbiztonság az önkormányzatok és a rendőrség példaértékű együttműködésének is köszönhető.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close