full screen background image
Keresés
2020 július 31 - péntek
  • :
  • :

Közgyűlést tart a vakok és gyengénlátók megyei egyesülete

Közgyűlést tart a vakok és gyengénlátók megyei egyesülete

2015.04.03. Közgyűlést tart a Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete április 9-én csütörtökön 13:00 órai kezdettel az egyesület szekszárdi székházának nagytermében Szekszárdon .

A napirendi pontok között szerepel többek között az Országos küldött és pótküldöttek jelölése, megválasztása, továbbá az alapszabály módosítása az “új Polgári Törvénykönyvnek való megfeleltetés szerint”.

A Megyei Közgyűlést követően 14:00 órától előadást tart dr. Főfai Klára, Szekszárd város humánszolgáltatási igazgatóságának vezetője. Az előadás témája, a 2015. március 1-től hatályba lépett segélyezés rendszerének változásairól. Többek között a rendszeres szociális segélyt, ápolási díjat, közgyógyellátást, lakásfenntartási támogatást érintő kérdésekről – tudtuk meg Kovács Lászlónétól, az egyesület elnökétől.

Az előadást követően “Mindenki Névnapját és Születésnapját” tartják batyus összejövetel keretében. Ezt követően a sorstársak jó minőségű ruhaneműből, szemüveg és szemüvegtokokból, valamint egyéb tárgyakból válogathatnak segítők közreműködésével.

A Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete a rendezvényre és az előadásra minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!

A programokról akadálymentes honlapon tájékozódhatnak részletesebben, a www.tolnamegyeivakok.hu oldalon.
Az egyesület továbbra is szívesen fogadja ruhanemű, bútor, háztartási gépek, tartós élelmiszerek és pénzadományok felajánlását a rászorulók javára.

A találkozó helyszínének címe 7100 Szekszárd, Hunyadi u. 4.
Read previous post:
Close