full screen background image
Keresés
2018 december 10 - hétfő
  • :
  • :

Közlekedésbiztonsági Díjat kapott Szekszárd

Közlekedésbiztonsági Díjat kapott Szekszárd

2017.05.15. Közlekedésbiztonsági Díjat kapott Szekszárd önkormányzata a Közlekedési Kultúra Napján, május 11-én a Művészetek Palotájában tartott országos rendezvényen.

2018hirdetés

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium „Önkormányzatok a települések közlekedésbiztonságának növeléséért” címmel indított pályázati program elismerését dr. Haag Éva alpolgármester vehette át Mosóczi László közlekedésért felelős helyettes államtitkártól – tájékoztatott a polgármesteri kabinet.

Haag Éva a díjjal.

A települések közlekedésbiztonságának növelése érdekében alapvető cél azoknak a településeknek az elismerése – díjak odaítélésével -, amelyek a jogszabályi feladataik végrehajtásán túlmenően is tesznek annak érdekében, hogy a településükön kevesebb közlekedési baleset legyen, vagy a település lakói kevesebb baleset okozói, elszenvedői legyenek.

A Közlekedésbiztonsági Díj nem csupán egy szakmai elismerés, a szekszárdi önkormányzat a társszervezetek által biztosított közlekedésbiztonsági programok lebonyolításának jogát is elnyerte. A város vezetés abban bízik, hogy a megrendezésre kerülő kampány hatására kevesebb lesz a baleset.
Read previous post:
Close