full screen background image
Keresés
2018 december 17 - hétfő
  • :
  • :

Közlekedésrendészeti fórumot tartottak Bonyhádon

Közlekedésrendészeti fórumot tartottak Bonyhádon

2017.06.21. Bonyhád közlekedési helyzetével kapcsolatosan tartottak egyeztető fórumot a Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai kedd délelőtt a kapitányság tanácstermében.

2018hirdetés

A rendezvényt a kapitányság vezetője Dr. Marcsek Sándor ezredes nyitotta meg, majd a város polgármestere Filóné Ferencz Ibolya köszöntötte a megjelenteket – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Dudás Zsolt alezredes Rendészeti Osztályvezető bemutatta Bonyhád általános baleseti helyzetét, majd Radó Roland Közlekedésrendészeti Alosztályvezető ismertette a város baleseti szempontok alapján kockázatos helyszíneit, amelyek megoldása érdekében a fórum együttműködését kérte. Hangsúlyt kapott a várost érintő teherforgalom súlykorlátozásának kérdése is.

A képviselők hozzászólásaikkal javaslataikkal megoldásokat fogalmaztak meg a város közlekedési helyzetének javítására. A változtatásokkal kapcsolatos döntéseket forgalomtechnikai szakértők, valamint a rendőrség szakvéleményének figyelembevételével a soron következő képviselő testületi ülésen hozzák meg.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close