full screen background image
Keresés
2018 június 24 - vasárnap
  • :
  • :

KUKAkulTÚRA: a Bonycom is csatlakozott a nyílt naphoz

KUKAkulTÚRA: a Bonycom is csatlakozott a nyílt naphoz

2016.04.07. Idén is megrendezik a hulladékkezelők nyílt napját, a KUKAkulTÚRÁT, az eseményre április 8-án és 9-én várják az érdeklődőket – közölte az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség (OKTF) nemzeti hulladékgazdálkodási igazgatósága az MTI-vel.

kadarka_net_sound_cuveehirdetés

Országszerte mintegy 60 hulladékkezelő várja iskolai csoportok, családok és az érdeklődők jelentkezését, hogy bemutassák számukra, mi történik az általuk gyűjtött hulladékkal – tették hozzá.

A résztvevők végigkövethetik többek között az elektronikai és elektromos hulladékok (számítógépek, televíziók) bontását, a forgalomból kivont gépkocsik zúzását, a gyerekek pedig újrahasznosított anyagból készült játékokat próbálhatnak ki egy szabadtéri játszótéren.

Tolna megyében a bonyhádi Bonycom csatlakozott a nyílt naphoz

A különböző helyszíneken a résztvevők megismerhetik a legújabb technikai és technológiai eljárásokat, betekintést nyerhetnek a hulladék kezelésével kapcsolatos innovációs folyamatokba, valamint hasznos és érdekes ismeretekkel gazdagodhatnak a hulladékfeldolgozásról.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, minden szükséges információ megtalálható a www.kukakultura.hu honlapon – írták.
Az eseményt először 2012-ben rendezték meg.

MTI
Read previous post:
Close