full screen background image
Keresés
2019 április 24 - szerda
  • :
  • :

Különleges hátizsákot és üzenőfüzetet kaptak a diákok a rendőröktől Szekszárdon

Különleges hátizsákot és üzenőfüzetet kaptak a diákok a rendőröktől Szekszárdon

2018.09.13. A szekszárdi Baka István Általános Iskola elsősei vehették át elsőként Tolna megyében az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által ajándékozott hátizsákot és üzenőfüzetet.

A tanévkezdés időszakában különösen fontos felhívni mind a gyermekek, mind a szülők figyelmét a biztonságos közlekedésre. Az idei tanévben az első baleset-megelőzési előadást csütörtökön tartották meg a szekszárdi Baka István Általános Iskola első osztályos tanulóinak – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Az előadáson részt vett Bótáné Kiss Gabriella r. alezredes, a Tolna Megyei baleset-megelőzési Bizottság titkára, valamint Zádori László r. őrnagy, az Iskola Rendőreinek képviseletében.

A kicsik a gyalogos átkelőhelyek veszélyeiről, a biztonsági öv és a gyermekbiztonsági rendszer használatának fontosságáról, továbbá az alapvető közlekedési szabályokról beszélgettek a rendőrökkel. A tanóra végén minden kisdiák átvehetett egy az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által – az ország valamennyi elsősének – ajándékozott fényvisszaverőkkel ellátott “Biztonságosan az iskolába” feliratú hátizsákot és a kicsiknek készült üzenőfüzetet.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close