full screen background image
Keresés
2019 november 22 - péntek
  • :
  • :

Labdarúgó NB I – Debrecenben győzött a Paksi FC

Labdarúgó NB I – Debrecenben győzött a Paksi FC

2017.03.12. A Debrecen otthonában győzött 3-1-re a Paks együttese a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombati mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 23. forduló: Debreceni VSC-Paksi FC 1-3 (0-0)
Nagyerdei Stadion, 3021 néző, v.: Pintér
gólszerzők: Tőzsér (69.), illetve Haraszti (61.), Kulcsár D. (75.), Bartha (84.)
sárga lap: Suk (38.), Brkovic (45.), illetve Papp (21.), Kecskés (67.)
———————
Debreceni VSC:
Danilovic – Osváth, Brkovic, Mészáros, Ferenczi – Jovanovic (Könyves, 83.), Tőzsér, Filip (Holman, 61.), Feltscher – Suk, Chuka (Handzic, 62.)
Paksi FC:
Molnár P. – Kulcsár D., Zachán, Gévay, Szabó J. – Papp – Haraszti (Koltai, 78.), Kecskés (Hajdú, 88.), Bertus, Szakály D. – Vernes (Bartha, 71.)

Hiába játszott mezőnyfölényben az első félidőben a hazai együttes, a paksiak jól szervezett védelmét gyakorlatilag egyszer sem sikerült feltörnie. A vendégek csak ritkán jutottak el a DVSC tizenhatosának környékére, a félidő végén azonban szabadrúgásból megszerezhették volna a vezetést, ám Danilovic hatalmas bravúrral kiütötte a felső sarokba tartó labdát.

A második félidőben támadóbb szellemben játszott a Paks, amely Haraszti révén a vezetést is megszerezte a 61. percben. A hazaiak rövid időn belül Tőzsér szabadrúgás góljával egyenlítettek. A Paksnak azonban erre is volt válasza, a vendégek a folytatásban ugyanis még kétszer bevették a DVSC kapuját.

MTI
Read previous post:
Close