full screen background image
Keresés
2020 augusztus 1 - szombat
  • :
  • :

Letiltotta a Mediaworks Hungary Zrt.-t a Facebook

Letiltotta a Mediaworks Hungary Zrt.-t a Facebook

2019.05.15. Letiltotta a Facebook a Mediaworks Hungary Zrt. által kiadott lapok és hírportálok hirdetési fiókjait. A Mediaworks adja ki többek között a Tolnai Népújságot és a lap internetes változatát, a TEOL.hu-t is.

A kiadó szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írta, a közösségi oldal nem adott konkrét választ hivatalos érdeklődésükre a tiltás okáról, de szerintük nyilvánvaló, hogy “az amerikai cég döntésének politikai, ideológiai okai vannak”.

A tiltás kiterjed a többi közt a Nemzeti Sportra, a mindmegette.hu receptoldalra, a likebalaton.hu. programmagazinra és számos megyei és városi kiadványra is – ismertették.

A Mediaworks a tiltás miatt a közösségi oldalon nem politikai vonatkozású hírekre és tartalmakra sem tudja felhívni a figyelmet, ezért arra kéri az olvasókat, hogy kizárólag az eredeti internetes címeken keressék a tartalmakat.

A TEOL.hu-n megjelent írás szerint a kiadó arra biztatja olvasóit, hogy „a jövőben ne a Facebookon, hanem kizárólag az eredeti internetes címeken keressék tartalmaikat”.

* A kép illusztráció