full screen background image
Keresés
2020 augusztus 6 - csütörtök
  • :
  • :

Másodszor rendezik meg a veterán tűzoltóautók szépségversenyét Németkéren

Másodszor rendezik meg a veterán tűzoltóautók szépségversenyét Németkéren

2019.06.27. Második alkalommal rendezi meg a veterán tűzoltóautók szépségversenyét a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség, valamint Németkér Község Önkormányzata és Német Nemzetiségi önkormányzata augusztus 3-án, a németkéri sportpályán.

Számos önkéntes tűzoltó egyesület rendelkezik veterán korú tűzoltóautóval, melyek épségére, állaguk megóvására kiemelt figyelmet fordítanak az egyesületek, és a versenynek éppen ez az apropója, hogy összemérjék, ez kinek sikerült a legjobban.

Az ország minden tájáról várják az idősebbnél idősebb, ám annál szebb fecskendők jelentkezését. És hogy melyik kapja majd meg az elismerő címet, arról egy bizottság fog dönteni. Az első, két évvel ezelőtt megrendezett versenyen egyébként a házigazda németkériek 1957-es évjáratú gépjárműfecskendője nyerte el a szakértő zsűri tetszését.

A veterán tűzoltóautók felvonulása mellett változatos programokkal, tűzoltási, alpintechnikai, szerelési bemutatókkal várják az érdeklődőket.

Nevezni az itt letölthető nevezési lap kitöltésével és az alábbi e-mail címek egyikére 2019. július 19-ig történő megküldésével lehet.

Bővebb tájékoztatást a rendezvényről az alábbi elérhetőségeken kaphatnak:

Gergelics István: gergelicsi@gmail.com (+36 20/934-7689)

Bán Attila: attila.ban@katved.gov.hu (+36 20/956-0418)

Pestiné Kirkeszner Barbara: nemetkeri.konyvtar@gmail.com (75/331-524)

Forrás:  Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 
Read previous post:
Close