full screen background image
Keresés
2018 január 22 - hétfő
 • :
 • :

Megölte lakótársát egy tolnai férfi – vádemelést javasolnak

Megölte lakótársát egy tolnai férfi – vádemelést javasolnak

2017.11.22. Vádemelést javasol a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egy férfi ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy áprilisban megölt egy nőt Tolnán.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság eljárást folytatott emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy tolnai lakos ellen.

A helyi önkormányzat munkatársai tettek bejelentést a rendőrségre 2017. április 28-án, mivel nem tudtak bejutni egy általuk ellátott nő házába. Az egyenruhások a tolnai ingatlanba bejutva holtan találták az ott lakó 71 éves nőt, akinek a testén szúrt és vágott sérülések voltak. A házban tartózkodott a nő lakótársa, egy 65 éves helyi férfi is, akin szintén volt sérülés. A férfit a mentőszolgálat munkatársai ellátták – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a nyomozás eredményeként megállapították, hogy a nőt lakótársa ölte meg. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki tagadta a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók őrizetbe vették és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai az eljárást befejezték, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészség részére a napokban átadták.

Fotó: TMRFK

Kapcsolódó írások:
Emberölés Tolnán: őrizetbe vettek egy 65 éves férfit
Holtan találtak egy nőt Tolnán


 • Frankos

  Ezt a férget is már régen fel kellett volna akasztani.

  Remélem valamelyik fegyházunkba rohad el, halálozik el.

  “barátilag” Szinte minden héten 1 gyilkosság. Borzalmas világ.

 • Frankos

  ui: Ez a féreg egyébként kakasdi lakos volt.Read previous post:
Close