full screen background image
Keresés
2018 július 21 - szombat
  • :
  • :

Megváltoztak a Kadarka.net felhasználási feltételei

Megváltoztak a Kadarka.net felhasználási feltételei

2016.04.25. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy megváltoztak a Kadarka.net felhasználási feltételei.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Az oldal felhasználási feltételei az alábbiak szerint módosultak:

A Kadarka.net oldalain megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy egyéb anyagokat az Üzemeltető Kadarkanet Médiaszolgáltató kizárólag tájékoztatási szándékkal közli. A Kadarka.net használatával a felhasználó tudomásul veszi az alábbiakat:

A Kadarka.net-en található tartalmakat, beleértve az írásokat, kép- és hanganyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

A Kadarka.net eredeti tartalma, illetve oldalainak összes alkotóeleme (szöveg, kép, hang, stb.) szerzői jogvédelem alá esik, azok kizárólag előzetes írásbeli engedéllyel használhatók fel.

Az engedély nélküli használat, büntetőjogi és polgári jogi, valamint szerzői jogi következményekkel jár.

Nem kell engedély a portálon található írások tartalmának idézéshez. Az idézésnek azonban a vonatkozó törvények paragrafusaival összhangban kell történnie. Amennyiben az oldal információt idézi, azt kizárólag a forrás megjelölésével teheti. Információt csak az eredeti írásra történő link elhelyezésével idézhet. Az oldalra az alábbi módon kell hivatkozni: Kadarka.net – szekszárdi információs portál. Az eredeti írásra mutató hivatkozást az iménti szövegre linkelje rá. Emellett az idézet szövegét tartalmazó lap alján hivatkozást kell elhelyezni az alábbi módon, „Forrás: Kadarka.net“. A hivatkozásnak emellett tartalmaznia kell a honlap főoldalára mutató linket, mely a következő: http://kadarka.net

A Kadarka.net-en található képek szerzői jogi védelem alatt állnak, azok felhasználása csak a Kadarkanet Médiaszolgáltató által a kérelmezőnek adott írásbeli engedély után lehetséges. A honlapon található képeket, grafikákat stb. előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

A honlap alkotóelemeit a szerzői jogi és egyéb vonatkozó törvények védik, ezeknek megfelelően a webhely elemei sem egészükben, sem részben nem másolhatók a Kadarkanet Médiaszolgáltató előzetesen kiadott írásbeli engedélye nélkül.

A Kadarkanet Médiaszolgáltató írásban kiadott engedélye nélkül tilos a Kadarka.net tartalmát nyílt, vagy zárt adatbázisba lementeni, valamint az oldalak tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, illetve azt terjeszteni. A honlap tartalmi és formai alkotórészei a Kadarkanet Médiaszolgáltató által kiadott írásbeli engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a weblap tartalmától eltérő célra.

Felhasználási feltételeinket a Kadarka.net láblécén külön menüpontban is megtalálja!
Read previous post:
Close