full screen background image
Keresés
2019 február 16 - szombat
  • :
  • :

Megzavart egy értekezletet a szekszárdi városházán, majd rátámadt egy közterület-felügyelőre

Megzavart egy értekezletet a szekszárdi városházán, majd rátámadt egy közterület-felügyelőre

2018.02.07. Előállítottak egy 63 éves férfit, aki megzavart egy rendezvényt kedden a szekszárdi polgármesteri hivatalban, majd rátámadt egy közterület-felügyelőre.

opel-bannerhirdetés

A férfi a portás tilalma ellenére kedd délelőtt fél 9 körül bement a szekszárdi polgármesteri hivatal egyik tárgyalójába, majd megzavarta az éppen ott zajló rendezvényt. Ezt követően az épület előterében rátámadt a helyszínre hívott közterület-felügyelőre. A férfi dulakodni kezdett az egyenruhással, majd a bejárati lépcsősoron elestek. A dulakodásban a sértett és a támadó egyaránt megsérült. A rendőrök a 63 éves férfit az orvosi ellátást követően előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésével gyanúsítja férfit, aki szabadlábon védekezhet. Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le a további eljárást – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Meg nem erősített, nem hivatalos információink szerint a férfi egy vezetői értekezletet zavart meg a polgármesteri hivatalban. Úgy tudjuk, hogy arról a férfiról van szó, aki jelen volt a közgyűlés legutóbbi, január 25-i nyílt ülésén. A férfi az ülésen mobiltelefonjával videófelvételeket készített, melyek fókuszában – az általunk látottak alapján – főként az MSZP-s képviselők felszólalása, majd a kormánypárti képviselők arra adott válasza került. 

A képek a január 25-i közgyűlésen készültek. Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close