full screen background image
Keresés
2020 július 31 - péntek
  • :
  • :

Mezőgazdasági vontatóval hajtott a szemetes autónak

Mezőgazdasági vontatóval hajtott a szemetes autónak

2020.01.22. A tamási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 60 éves Nagykónyiban élő férfival szemben indítottak közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetése miatt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. június 18-án délelőtt, mert Nagykónyiban egy mezőgazdasági vontatóra szerelt homlokrakodó markolójával egy férfi nekiment a településen szemétszállítást végző – éppen tolató – teherautó bal oldalának. A rendőrök a 60 éves, Nagykónyiban élő férfit előállították, elszámoltatták és gyanúsítottként hallgatták ki közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövető tettét azzal magyarázta, hogy felidegesítette magát azon, hogy a szemétszállítók nem vitték el a regisztrációs matrica nélküli kukáját.

Az eset kapcsán a Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályon folytatták az eljárást. A 60 éves férfinak a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésén túl rongálás vétség miatt is felelnie kell.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek a napokban megküldték.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close