full screen background image
Keresés
2018 november 17 - szombat
  • :
  • :

Mikulásgyár: hatalmas az adományozói kedv

Mikulásgyár: hatalmas az adományozói kedv

2017.12.06. Londontól Balatonfüredig hatalmas az adományozói kedv. Három nap alatt 11.000.000 kg ajándék érkezett a Mikulásgyárba.

2018hirdetés

Az első néhány nap tapasztalata azt mutatja, hogy sokféle adomány hoznak magánszemélyek és cégek egyaránt. Továbbra is nagy szükség van tartós élelmiszerre és tisztító- tisztálkodószerekre, hiszen a rászoruló családok számára ezeknek az alapvető cikkeknek a megvásárlása is nehéz.

A Mikulásgyár még csak néhány napja működik, de már most tisztán látszik, hogy az adakozókedvű emberek száma idén is növekedett. Az adományokat postán is fel lehet adni, valamint a Lurdy bevásárlóközpontba és Toyota autószalonokba is bevihetjük a csomagokat. A Hungaroringre is várják az ajándékokat, ott is bázist épített a Mikulásgyár.

Balatonfüreden is leadhatjuk az adományok egy részét. Itt Füred Kapitány, a turisztikai szakemberek által létrehozott mesehős bázisán várják a használt játékokat. Ugyanakkor Londonban is van már gyűjtőpontja a Mikulásgyárnak. Az ott dolgozó magyarok segítségével gyűlnek az ajándékok a karitatív akció javára.
Az adománygyűjtő akció december 22-ig tart. – nyilatkozta Zsolnai Endre, a Mikulásgyár jogtulajdonosa.

Mikulásgyár Alapítvány
Read previous post:
Close