full screen background image
Keresés
2020 január 19 - vasárnap
  • :
  • :

Három kilométer út újult meg 350 millióból Szekszárdon

Három kilométer út újult meg 350 millióból Szekszárdon

2016.09.21. Befejeződött Mérey Mihály program elemeként megvalósult teljes útfelújítás a Sárköz utcában.

Mintegy három kilométer hosszan újult meg az út, mely új aszfaltréteget kapott a Sárköz utca elejétől a Faluhely után található buszfordulóig. A kiváló minőségben elkészült útfelújításnak köszönhetően száz itt élő család, valamint mintegy ezer tanyatulajdonos közelítheti meg sokkal jobb körülmények között az otthonát, ingatlanát – tudatta Ács Rezső, Szekszárd polgármestere kedden, a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

A felújítás részeként a közvilágítást is kiépítik egészen a belterületi rész határáig, vagyis a Csötönyi-völgyig. A munka nagy részével már végeztek, a hátramaradt munkálatokat október közepéig befejezik.

sarkoz-utca-szekszardA közvilágítás is elkészül október közepéig. Fotó: Kadarka.net

Ács Rezső kiemelte, a mintegy 350 millió forintos beruházást jóval a határidő, vagyis 2017 áprilisa előtt sikerült befejezni. Ez azért fontos, mert így a felújítási munkák nem akadályozzák a szüreti munkákat – tette hozzá a polgármester. A környéken több helyen elkezdték a betonvápás vízelvezetők kiépítési munkálatainak előkészítését is – tudtuk meg.

A Mérey Mihály program a Modern Városok program részeként valósul meg Szekszárdon.

A városvezető arról is szólt, hogy hamarosan befejeződik a Bartina utca felújítása, valamint a Parászta-patak mederrendezése. Emellett a szennyvízelvezető rendszer kiépítésével a múlt héten elkezdték a Bor utca teljes felújítását is. Ennek határideje 2017 áprilisa, de ezt a munkát is igyekeznek a kitűzött határidő lejárta előtt befejezni.

A Modern Városok programról az azonos nevű címkére klikkelve, vagy itt olvashat bővebben – kattintson!

A vezetőképen Ács Rezső polgármester Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close