full screen background image
Keresés
2017 november 24 - péntek
 • :
 • :

Módosul a parkolás rendje a megyei kórháznál és az Arany János utcai tömbbelsőben

Módosul a parkolás rendje a megyei kórháznál és az Arany János utcai tömbbelsőben

2017.07.02. Módosul a parkolás rendje a Tolna Megyei Balassa János Kórháznál található parkoló területén és az Arany János utcai tömbbelsőben. Az erről szóló határozati javaslatot és rendeletmódosítást egyhangú döntés nyomán fogadta el a Közgyűlés.

A módosítás nyomán megszűnik az ingyenes egész napos parkolási lehetőség a Balassa János kórház bejáratánál lévő parkolóban. Azonban egy óra ingyenes parkolásra ezentúl is lehetőség nyílik majd, miután az autósok megfizetnek egy minimális, alkalmankénti 30 forintos díjat. Ennek megfelelően a jövőben a kórház előtti parkolóban a 30 forintos díj megfizetésével 1 óra 15 percig lehet majd parkolni. A parkolót egyébként a 2-es díjzónára érvényes tarifa megfizetése mellett lehet majd használni. A rendelet augusztus 1-től lép hatályba.

Minderre egyrészt azért van szükség, mert a közeljövőben a parkolási rend a kórház területén is jelentősen változni fog, másrészt a gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy szükséges kiszűrni azokat, akik az ingyenesség miatt egész napos parkolásra használják a területet és nem a kórházba mennek, ami miatt a betegek és a beteglátogatók nem tudnak megállni – áll az előterjesztésben.

A rendeletmódosítás tervezete emellett javaslatot fogalmaz meg arra vonatozóan is, hogy a Szekszárd Arany János utcai tömbbelsőben kialakításra kerülő új parkolók szeptember 1-től szintén fizető parkolóvá váljanak, az 1-es díjzónába történő besorolással.

Fotó: Kadarka.net


 • Szoror

  Attól, hogy egy órát lehet parkolni még a vizsgálatokat nem fogják időben elvégezni, hiába a bejelentkezés. Kéne már valami épeszű parkolás a rendelő intézetnél is . Mert a bejárattól iszony messze vannak a parkolók, ha valaki tényleg beteg. Bár ahol a liftet is a legmesszebbre teszik a bejárattól és a laborba 50 éve egy wc van a nőknek ,ott józan eszű ember még nem járhatott.

 • Judit Fekete

  Nem lepődtem meg az egész városban csak pénzért lehet parkolni vicc ami ott van

 • Fakka Mada

  Ingyenes parkolás 30 forinté’ 🙂 Mint a rizsacsökkentés… 😀

 • János Kovács

  Belgyógyászati beteget látogatónak kevés az egy óra! Kb. 15-20 perc míg felér a hegyre kortól függően, vissza 10 perc, az már 25-30 perc. Önök szerint 30 perc elég a egy beteglátogatásra?

 • Frankos

  Hajrá Magyarok, Hajrá Fidesz! Kell a lé, olyan mint a rezsicsökkentés!

  Halasi A utca mikór lesz fizetös?Read previous post:
Close