full screen background image
Keresés
2020 március 30 - hétfő
  • :
  • :

Műfüves focipálya épül két szekszárdi általános iskolánál

Műfüves focipálya épül két szekszárdi általános iskolánál

2017.08.10. Várhatóan már szeptemberben birtokba vehetik a gyermekek a Garay János általános iskola és a Baka István Általános Iskola területén létesülő műfüves labdarúgó pályát.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége 2016. június 6-án hozott határozatával támogatta Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának pályázatát, melynek értelmében az Országos Pályaépítési Program keretében két szekszárdi alapfokú intézményben létesül (20×40-es) műfüves pálya. A Baka István Általános Iskolában még előkészületi szakaszban vannak a munkálatok, de a Garay János Általános Iskola – Zrínyi utcai tagintézményében a munkaterület átadásával már meg is kezdődött a pályaépítéssel kapcsolatos kivitelezési munka.

A pályák építése az MLSZ közreműködésével zajlik a pályázati felhívásban meghatározott feltételek szerint. A Szekszárdon megvalósuló két kisméretű műfüves pálya megvalósításának költsége összesen bruttó 55 millió forint, melyhez 16,5 millió forint önerőt biztosított a szekszárdi önkormányzat. A pályákat várhatóan szeptemberben birtoka vehetik a gyerekek.

Forrás/fotó: Polgármesteri Kabinet
Read previous post:
Close