full screen background image
Keresés
2018 július 21 - szombat
  • :
  • :

Nagy érdeklődés kísérte a Város Napját Pakson

Nagy érdeklődés kísérte a Város Napját Pakson

2017.05.23. Az eddigi visszajelzések alapján a résztvevő civil szervezetek, intézmények, és a közönség tetszését is elnyerte az első alkalommal megrendezett Város Napja – számolt be a Paks.hu.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Csapó Ágnes rendezvényszervező és külkapcsolati referens arról számolt be, hogy 32 civil szervezet és intézmény vonult fel, összesen több mint 600 fővel, a rendezvényen velük együtt összesen közel 60 szervezet és intézmény mutatkozott be a Táncsics parkban. A színpadi produkciókhoz két színpadot állítottak, így gördülékenyen, csúszás nélkül zajlott le a műsor.

A halászléfőző versenyen 42 nevező volt, étkük név nélkül, csupán sorszámmal ellátva került a zsűri asztalára. Az első a LaDIK Egyesület lett, így ők nyerték el a Paks halászléfőző mestere címet, főszakácsuk Farkasdi Sándor volt. A versenyben két csapattal indult a posta, egyik formációjuk a második helyen végzett, a másik pedig a különdíjat vihette haza. A főzőversenyben a harmadik helyezett a Haj-Ászok elnevezésű csapat lett.

A szervezés során szempont volt, hogy minden közreműködőnek legyen paksi kötődése. A zsűri elnökének Bíró Lajost, a Bock Bisztró tulajdonosát kérték fel, mellette Kiszl Károly és Kováts Balázs volt a grémium tagja, a nap házigazdája pedig Gosztonyi Zsolt. Az esti koncerten fellépő Peetproject szaxofonosának, Závodi Attilának szintén van kötődése Pakshoz.

Csapó Ágnes kiemelte, hogy köszönet illet minden résztvevő civilszervezetet, intézményt, S. Szabó Gabriella sajtóreferenst, Bendeczi-Pach Orsolya közművelődési referenst, a Csengey Dénes Kulturális Központ munkatársait, és mindenkit, aki tett a program megszervezéséért és lebonyolításáért. A tapasztalatokat összegzik, különös tekintettel arra, hogy mely területeken lehet még finomítani a rendezvényen.

Fotó: Molnár Gyula. További képek a Paks.hu oldalon – kattintson!

Forrás: Paks.hu
Read previous post:
Close