full screen background image
Keresés
2019 február 21 - csütörtök
  • :
  • :

Napsütéses idő várható a hétvégén

Napsütéses idő várható a hétvégén

2018.07.13. Napsütéses idő várható a hétvégén, csak néhol lehet zápor. Emellett többfelé 30 fokos meleg lesz, de élénk, helyenként erős lesz a szél – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén péntek hajnalban 16, napközben 28, szombat hajnalban 15, napközben 29, vasárnap hajnalban 16, napközben 29 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján pénteken, szombaton és vasárnap is mérsékelt, illetve élénk lehet a légmozgás. Az égbolt pénteken kissé és közepesen, szombaton kissé, míg vasárnap kissé és közepesen felhős lesz. Csapadék nem várható.

Országos előrejelzés

Pénteken túlnyomóan napos idő valószínű csapadék nélkül, de a szél megélénkül, többfelé megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 12-18, a legmagasabb hőmérséklet általában 27-30 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap nagyrészt napos idő várható, de néhol kialakulhat zápor, esetleg zivatar. A szél továbbra is élénk, helyenként erős lesz. Szombaton a leghidegebb órákban 12-18, vasárnap 13-19 fok lesz. Szombaton napközben 26-31, vasárnap 25-30 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

Kadarka.net/MTI