full screen background image
Keresés
2018 június 21 - csütörtök
  • :
  • :

Négy baleset történt egy nap alatt Tolna megyében

Négy baleset történt egy nap alatt Tolna megyében

2017.06.18. Négy baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök az elmúlt 24 órában Tolna megyében. Két esetben nem sérült meg senki, csak anyagi kár keletkezett, a másik kettő viszont sérüléssel végződött tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

kadarka_net_sound_cuveehirdetés

Nagydorog külterületén, a 63-as számú főúttal párhuzamos földúton egy segédmotoros kerékpárral közlekedett egy férfiszombaton 11 óra 30 perckor. A sebesség nem megfelelő megválasztása miatt elvesztette uralmát a jármű felett, majd elesett. A baleset következtében a férfi az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett.

Dombóváron, az Ősz utcában közlekedett egy személygépkocsi szombaton 14 óra 37 perckor. Haladása során egy parkoló autó takarásából az úttestre szaladt, és így az autónak ütközött egy gyermekkorú fiú. Az elsődleges adatok alapján a fiú könnyű sérülést szenvedett.

A közlekedési balesetek jelentős része következik be amiatt, hogy a járművezetők nem az út-és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel közlekednek.

Szintén veszélyforrás, hogy a nyári szünet kezdetével a gyerekek még inkább felszabadultak és figyelmetlenebbek lehetnek, és a jó időben előfordulhat, hogy az utcán, az úttest közelében játszanak. Fontos, hogy a szülők, gondviselők legyenek a szokottnál is nagyobb figyelemmel feléjük, hogy a balesetek elkerülhetőek legyenek.

* A kép illusztráció




Read previous post:
Close