full screen background image
Keresés
2018 július 16 - hétfő
  • :
  • :

Negyven perc alatt négy baleset történt az M6-os autópályán

Negyven perc alatt négy baleset történt az M6-os autópályán

2017.05.05. Több baleset is történt a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű csapadék miatt pénteken az M6-os autópályán. A rendőrség ezért fokozott óvatosságra inti a járművezetőket.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

A hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék több helyen is gondot okozott péntek reggel az M6-os autópálya Tolna megyei szakaszán. Négy baleset történt 6 óra 20 perc és 7 óra között, a 116-os és 147-es kilométerszelvény között, melyeknél minden esetben szalagkorlátnak ütköztek a járművek. Az egyik balesetben ketten megsérültek, őket kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. A balesettel érintett szakaszokon a forgalom zavartalanul halad – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a heves esőzés miatt veszélyes vízátfolyások alakulhatnak ki az utakon, így fokozott figyelemmel és óvatossággal kell közlekedni. Ilyen esetekben kerüljék a hirtelen kormánymozdulatokat és az intenzív fékezést is.

A statisztikák szerint a legtöbb baleset a relatív gyorshajtás miatt következik be, így az esős, viharos időben még inkább szükséges mérsékelni a sebességet.
Read previous post:
Close