full screen background image
Keresés
2020 március 31 - kedd
  • :
  • :

Nem született gól Pakson

Nem született gól Pakson

2019.04.13. A Paks hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában, szombaton.

A tolnaiak sorozatban a hatodik élvonalbeli találkozójukon maradtak nyeretlenek, ráadásul ez volt az egymást követő negyedik bajnokijuk, amelyen nem szereztek gólt. A felcsútiak egymás után a harmadik bajnoki összecsapásukon sem találtak be az ellenfél kapujába.

Komjáti András ebben az idényben másodszor irányította a Puskás Akadémiát, decemberben Benczés Miklós távozását követően a Mezőkövesd ellen 2-0-ra nyert együttese, most pedig Radoki János múlt vasárnapi menesztését követően kapta meg az irányítást a klubigazgató.

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Paksi FC-Puskás Akadémia FC 0-0
——————————–
Paks, 850 néző, v.: Kassai
sárga lap: Lenzsér (36.), Fejes (80.), illetve Hadzsiev (41.), Vega (65.), Nagy Zs. (90.)

Paksi FC:
———
Nagy G. – Kővári, Lenzsér, Fejes A., Szabó J. – Windecker – Remili (Cseke, 84.), Kesztyűs (Egerszegi, 78.), Papp K., Bartha – Hahn

Puskás Akadémia FC:
——————-
Hegedüs L. – Poór, Hegedűs J., Hadzsiev, Nagy Zs. – Kiss T. (Tamás N., 59.), Mioc, Urblík, Szakály P. (Latifi, 88.) – Arabuli (Radó, 77.), Vega

Az első játékrészben két nagy hazai helyzetet láthatott a közönség, ezek viszont kimaradtak. Ezen kívül első sorban szögletekkel, beadásokkal – a vendégek a szünetig nyolc sarokrúgást végeztek el – próbálkoztak a csapatok, komolyabb veszélyhelyzet azonban nem alakult ki a kapuk előtt.

A második játékrész közepén a felcsútiak előtt adódott óriási lehetőség, de az uruguayi Gonzalo Vega nagy helyzetben rosszul döntött. Ezt a ziccert leszámítva a kapuk nem forogtak veszélyben, mindkét hálóőr magabiztosan végezte a dolgát.

A 92. percben Hahn szlalomozott át a vendégek védelmén, majd kiugratta Egerszegit, a hozzá visszakerülő labdát pedig a kapuba lőtte. Kassai Viktor viszont les miatt nem adta meg találatot, a visszajátszások alapján helytelenül.

MTI
Read previous post:
Close