full screen background image
Keresés
2018 január 20 - szombat
  • :
  • :

Olvasóink segítségét kérjük a Tolna megyei klímastratégia elkészítéséhez

Olvasóink segítségét kérjük a Tolna megyei klímastratégia elkészítéséhez

2017.04.12. Megyei olvasóink segítségét kérjük a kialakítás alatt álló Tolna megyei klímastratégia elkészítéséhez. Mindössze pár perc alatt kitölthető az az online kérdőív, melynek segítségével megoszthatja, hogy Ön mit érzékel a klímaváltozásból.

A Tolna Megyei Önkormányzat a Zöldtárs Alapítvány bevonásával végzi el a Tolna megyei klímastratégia elkészítését. A stratégia kialakításához a Tolna megyében élők segítségére, véleményére is nagy szükség van. Bizonyára Ön is megfigyelte már, hogy egyre szeszélyesebb, szélsőségesebb hazánk, megyénk időjárása. Az ön által adott válaszok hasznos segítséget nyújthatnak abban, hogy minél hatékonyabb, valóban Tolna megyére szabott klímastratégia készüljön.

Kérjük Tolna megyei olvasóinkat, segítsék a stratégia elkészítését azzal, hogy kitöltik a klímaváltozással kapcsolatos online kérdőívet, melyet mindössze pár perc alatt megtehetnek. A kérdőívet itt találja – kattintson!

A klímaváltozás már itt van – mondta el Baka György a Zöldtárs Alapítvány kuratóriumi elnöke, a megyei önkormányzat és az alapítvány által közösen megtartott szombati konferencián. Mint tudatta, a probléma annyira valós, hogy már nem a megelőzésen van a hangsúly, hanem a változásokhoz való alkalmazkodáson, illetve a változások lassításán.

A konferenciáról készült tudósításunkat itt találja – kattintson!
Read previous post:
Close