full screen background image
Keresés
2018 július 23 - hétfő
  • :
  • :

Online Katapult először Szekszárdon!

Online Katapult először Szekszárdon!

2018.05.14. Vállalkozók, vállalkozások számára kínál hasznos ismereteket a május 24-én Szekszárdon megrendezendő Online Marketing Konferencia, melyen  az utóbbi évek egyik legsikeresebb online marketingcsapata, az Online Katapult is megosztja tudását és tapasztalatait.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Hogyan szerezhetsz vevőket az internet segítségével, mik azok az online marketing eszközök, amelyeket minden cégnek alkalmaznia kellene? Miről írj a Facebook-on, hogy aktív legyen az oldalad? Hogyan lesz kiszámítható az értékesítés, milyen egy értékesítési forgatókönyv? Ha szeretnél választ kapni ezekre a kérdésekre, ajánljuk figyelmedbe a május 24-én megtartandó Online Marketing Konferenciát.

A konferencián az utóbbi évek egyik legsikeresebb online marketingcsapata, az Online Katapult is megosztja tudását és tapasztalatait most első alkalommal Szekszárdon!

Előadók:

Domán Zsolt (Online Katapult társalapító, online marketing „fenegyereke”) – Miről írj Facebook-on, hogy aktív legyen az oldalad és idővel véleményvezérré válhass?

Tulok Imre (tréner, oktató és pszichodramatista) – Az értékesítési forgatókönyv: 8 kihagyhatatlan lépés, ami kiszámíthatóvá teszi a cégedben az értékesítést.

Nagy Dávid (vállalkozásfejlesztési tanácsadó, Info-Partner alapító) – Online Marketing Minimum: Ennyit tegyél meg vállalkozásodért!

Az esemény főszervezője a szekszárdi székhelyű Info-Partner Tanácsadó Szociális Szövetkezet. Társszervező a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar.

A rendezvény 2018. május 24-én 14.00-kor kezdődik a PTE-KPVK konferenciatermében (Szekszárd, Rákóczi u. 1.) A program várhatóan 16.00-ig tart. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Tisztelettel meghívjuk az Online Marketing Konferenciára. Ismerje meg az online marketing kulcsfontosságú fogásait és tegyen szert versenyelőnyre a konkurenciával szemben!

Regisztráljon a www.info-partner.hu/konferencia weboldalon – kattintson!
Read previous post:
Close