full screen background image
Keresés
2020 június 30 - kedd
  • :
  • :

Őrizetbe került egy faddi lopás elkövetője

Őrizetbe került egy faddi lopás elkövetője

2018.07.05. Egy napon belül azonosították a rendőrök egy faddi lopás elkövetőit, két 18 éves helyi fiatalembert. Egyiküket őrizetbe vették.

A Tolnai Rendőrőrs eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt. Az ügyben egy faddi férfi tett feljelentést a rendőrségen, mivel 2018. július 3-án ismeretlen tettes a kerítésen át bemászott az udvarába, ahonnan fűnyírót, kályhát, ütvefúrót, valamint rézbográcsot és villanymotort lopott. A bűncselekménnyel mintegy 150 000 forint kár keletkezett – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a nyomozás eredményeként egy napon belül azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőket, két 18 éves helyi férfit. A rendőrök az eset összes körülményére való tekintettel egyiküket őrizetbe vették, a másik fiatalember szabadlábon védekezhet.

A rendőrök az ellopott tárgyak egy részét megtalálták, lefoglalták és a sértettnek visszaadták. Az ügyben a további eljárást a Tolnai Rendőrőrs Bűnügyi Alosztálya folytatja le.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close