full screen background image
Keresés
2019 február 22 - péntek
  • :
  • :

Őrizetbe vettek két betörőt a szekszárdi rendőrök

Őrizetbe vettek két betörőt a szekszárdi rendőrök

2017.12.07. Őrizetbe vettek két férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy betörtek egy telephelyre.

A rendőrség május 12-én kapott bejelentést arról, hogy aznap éjszaka ismeretlenek betörtek egy szekszárdi telephelyre, valamint feltörték az ingatlan előtt parkoló autót. A tettesek navigációs készüléket, illetve mintegy 300 000 forint készpénzt loptak el a járműből, valamint hasonló mennyiségű készpénzt vittek el a telephelyen álló épület széfjéből.

A történtek miatt a Szekszárdi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrök a nyomozás eredményeként december 6-án szerdán azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőket, egy 40 éves szekszárdi, és egy 66 éves szintén helyi férfit. Mindkettejüket őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya folytatja le.

Tudomásunk szerint a mostani kettővel együtt összesen hét betörőt fogtak el a szekszárdi rendőrök az elmúlt nem egész két hétben. Mint azt megírtuk, a legutóbb november 30-án értek tetten három férfit, akik betörtek egy szekszárdi lakóházba. Az egyiket őrizetbe vették, társai szabadlábon védekezhetnek. Azt megelőzően pár nappal két férfit vettek őrizetbe, amiért október 25. és 26. között két szekszárdi ház nyitott melléképületéből használati tárgyakat és szerszámgépeket loptak el.

Fotó: TMRFK (* a vezetőkép illusztráció)
Read previous post:
Close