full screen background image
Keresés
2020 július 31 - péntek
  • :
  • :

Országos Táncművészeti Fesztivál: regionális elődöntőt tartanak Szekszárdon

Országos Táncművészeti Fesztivál: regionális elődöntőt tartanak Szekszárdon

2019.04.09. Idén is megrendezi korosztályos országos fesztiválsorozatát a Táncpedagógusok Országos Szövetsége áprilisban és májusban.

Az év elején az Országos Táncművészeti Fesztivál regionális elődöntőin mérhették össze tudásukat az ország különböző pontjairól érkező táncművészeti csoportok.

Regionális elődöntőt februárban és márciusban négy helyszínen rendeztek: Oroszlányban, Miskolcon, Szekszárdon és Makón – olvasható a Táncpedagógusok Országos Szövetségének MTI-hez eljuttatott közleményében.

A döntőbe jutott csoportok gyermek, junior, ifjúsági és felnőtt kategóriában vehetnek részt a korosztályos XXVIII. Országos Táncművészeti Fesztivál döntőin. Április 13-án, szombaton a felnőtt és ifjúsági, május 11-én a junior, május 18-án a gyermek korcsoport döntőjét rendezik meg Budapesten, az Erzsébetligeti Színházban.

A rendezvények egyben szakmai fórumok is, hiszen a fesztivál végén szakmai értékelést tart a zsűri és a Táncpedagógusok Országos Szövetségének elnöksége. Szólók, duók és csoportok bemutatkozását láthatja a közönség klasszikus balett, karaktertánc, társastánc, modern tánc, kortárs tánc, dzsessztánc és hip-hop kategóriákban.

* A kép illusztráció

MTI
Read previous post:
Close