full screen background image
Keresés
2019 október 17 - csütörtök
  • :
  • :

Ötven új járművet kapott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság – fotók

Ötven új járművet kapott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság – fotók

2017.12.15. Ötven új szolgálati járművel gazdagodott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság járműparkja. A járműveket péntek délelőtt adták át Szekszárdon, a rendőrség Tartsay úti objektumában.

A Skoda, a Mercedes, a Suzuki, valamint az Audi gyártmányú szolgálati személygépkocsikat dr. Kovács Zoltán ezredes rendészeti főkapitány-helyettes adta át – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrség munkájában a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a logisztikai tevékenység hatékony végrehajtása alapvető követelmény, amelyek teljesítése elképzelhetetlen az elhasznált, magas futásteljesítményű gépjárművek folyamatos amortizációs cseréje nélkül. Az új gépkocsik rendszerbe állításával a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság járőrgépjárműveinek átlagos életkora 6,1 évről 3 évre csökkent.

A gépjárművek szállítói öt évig, vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig biztosítják a szervizhátteret, minden gépjárműhöz rendelkezésre áll a nyári és a téli gumiabroncskészlet. A gépkocsik megfelelnek a biztonsági, a környezetvédelmi és a rendőrségi követelményeknek, számos vezetést támogató rendszerrel, légkondicionálóval vannak ellátva, a rendőrök felszerelése biztonságosan és rendezetten helyezhető el az utas-, illetve a csomagterükben.

A gépkocsikra LED-technológiájú, szöveges feliratok – például a rendőri intézkedés rövid tartalma, tájékoztató közlekedési információk – megjelenítésére is alkalmas fényhidakat szereltek.

A korszerű szolgálati gépjárművek hatékonyan támogatják a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állományának szolgálatellátását.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close