full screen background image
Keresés
2020 június 30 - kedd
  • :
  • :

Prima Primissima – ők lettek az idei Tolna megyei díjazottak

Prima Primissima – ők lettek az idei Tolna megyei díjazottak

2018.10.27. Tizennegyedik alkalommal rendezte meg a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) Tolna megyei szervezete a Prima Primissima díjátadó gálát péntek este a Babits Mihály Kulturális Központ Színháztermében.

A díjátadó gálán dr. Fajszi Lajos, a VOSZ megyei elnöke, Süli János, a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős miniszter és Ács Rezső, Szekszárd polgármestere köszöntötte a megjelenteket.

A rendezvényen adták át a Tolna megyei Prima Díjakat, az Év Tolna Megyei Vállalkozója Díjakat és kiderült az is, hogy a VOSZ megyei szervezete ebben az évben kiket jelöl az Országos Év Vállalkozója Díjra.

A Tolna megyei Prima Díjat ebben az évben is hárman vehették át. Magyar Zeneművészet kategóriában díjat kapott a szekszárdi Csurgó zenekar. A Magyar Képzőművészet kategória nyertese a bonyhádi Stekly Zsuzsa lett, aki tűzzománcairól ismert. A Magyar Sport kategóriában a KSC Szekszárd kosárlabdacsapat edzője, Harsányi Mária vehette át a díjat.

Az év megyei vállalkozója díjat négyen vehették át. Díjat kapott Horváth Tamás, a Betta Kft. tulajdonosa, akinek nevében Viszügyel Klára ügyvezető, gazdasági vezető vette át az elismerést. Ugyancsak díjban részesült Horváth Helga (Dél-Takarék), valamint Horváth Sándor (Horváth és Társai Kft.), illetve Zuschlag János (Governsoft Kft.)

Az Országos Év Vállalkozója Díj Tolna megyei jelöltje lett Feil József (Beanett Bt.), illetve Csillag Sándor (Hostunit Kft.), valamint dr. Túriné Szalai Mária és dr. Túri Árpád (Túri Szolgáltató Kft.), és Dr. Beréti Zsolt (Niklós Kft.).

Kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért ugyancsak elismerést vehetett át Vizdár Lőczi Gizella, az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület vezetőségi tagja és Korcsmár István, az Alisca Bau Építőipari Zrt. vezérigazgatója.

A VOSZ megyei szervezete immár hagyományosan az idei gálára is meghirdetett egy közönség szavazást. A jelöltek között volt a szekszárdi Muslinca Férfikar, a bátai Pántlika zenekar és a bonyhádi Kränzlein Néptánc Egyesület.

A közönségdíjat végül a bonyhádi Kränzlein Néptánc Egyesület nyerte el.

A díjátadó gála után az ünnepelteket állófogadás várta, melyen Tolnay Tibor, a VOSZ elnöke, a Prima Primissima Alapítvány kurátora tartott pohárköszöntőt.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close