full screen background image
Keresés
2018 május 25 - péntek
  • :
  • :

Rajz- és filmpályázatot hirdetett a Tolna Megyei Önkormányzat

Rajz- és filmpályázatot hirdetett a Tolna Megyei Önkormányzat

2017.04.04. Rajz- és kisfilm pályázatot hirdetett Tolna megyei általános- és középiskolás diákok, valamint fiatal felnőttek számára a Tolna Megyei önkormányzat.

polus_autohazhirdetés

A pályázatot a „III. Vár a megye” Tolna Megyei Értékek Napja elnevezésű rendezvény keretében, a reformáció 500 éves évfordulója alkalmából hirdeti meg a megyei önkormányzat. A pályázatot két kategóriában írták ki.

Mindkét kategóriában a Tolna megyében található, a reformációhoz kötődő értékek – épített örökség, hagyományok, emlékek, üzenetek – bemutatását várják. Az első kategóriában rajzokkal, a másodikban pedig  2-3 perc terjedelmű kisfilmekkel lehet nevezni.

A pályázat első kategóriájában, vagyis a rajzpályázaton, a Tolna megyei általános iskolák alsó és felső tagozatos tanulói két külön korcsoportként vehetnek részt. A második kategóriában, a kisfilmes pályázatra, Tolna megyei középiskolások, 25 év alatti fiatalok jelentkezését várják.

A beküldött rajzokból a megyei önkormányzat a Tolna Megyei Értékek Napja alkalmából kiállítást rendez. A pályázatra beküldött filmek a Tolna Megyei Önkormányzat Facebook oldalán (www.facebook.com/tolnamegyeionkormanyzat) 2017. május 15-től megtekinthetőek lesznek. Az alkotásokkal kapcsolatban az önkormányzat a közönség véleményére is számít.

A zsűri döntése alapján minden kategória 1-3. helyezettje, valamint a filmek esetében a közönségszavazás győztese oklevélben és értékes jutalomban részesül.

További pályázati feltételek

1. kategória: a rajzpályázatra egy fiatal egy alkotást küldhet be. A versenyben kizárólag az A4-es méretű alkotások kerülnek elbírálásra. A művek elkészítéséhez bármilyen anyag, illetve technika (ceruza, zsírkréta, tus, tempera, vízfesték, stb.) használható. A pályázatra az eredeti példányt kell beküldeni, elektronikus formában leadott rajzokat nem fogadnak el. A munkák hátoldalán a kép címét, a gyermek nevét, osztályát, a nevelő vagy oktató intézmény nevét és törvényes képviselőjének elérhetőségét kell feltüntetni.

2. kategória: a kisfilmek elkészítésének egyik fő szempontja, hogy a közösségi médiában is terjeszthetőek legyenek. A pályázatra 2-3 perces videó filmeket várnak. Ezek bármilyen programmal készülhetnek, de mov, mpeg, mp4 vagy wmv formátumban, HD, vagy full HD felbontásban kell elmenteni.

Nevezési díj nincs, a beérkezési határidő: 2017. május 15. hétfő

A nevezéseket az alábbi címre várják:

Tolna Megyei Önkormányzat Hivatala
7100 Szekszárd, Szent István tér 11-13.
kabinet@tolnamegye.hu

Eredményhirdetés:
„III. Vár a megye” Tolna Megyei Értékek Napja
2017. június

A képen a szekszárdi Vármegyeháza. Fotó: kincsestolna.hu

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat

 
Read previous post:
Close