full screen background image
Keresés
2020 május 27 - szerda
  • :
  • :

Rangos díjjal ismerték el a Szekszárdi Szüreti Napokat

Rangos díjjal ismerték el a Szekszárdi Szüreti Napokat

2017.06.01. Városmarketing gyémántdíjjal és védjeggyel jutalmazta a hazai marketing szakma a Szekszárdi Szüreti Napokat.

A város a meghirdetett hat tárgykör közül a Rendezvény-esemény kategóriában nyújtotta be pályázatát, melyet díjazott a 23 fős szakmai zsűri. Az elismerést Budapesten, a Magyar Marketing Szövetség ünnepi rendezvényén vehette át Ács Rezső polgármester az önkormányzat képviseletében – tájékoztatott a Polgármesteri Kabinet.

A Szekszárdi Szüreti Napok a térségben az év legnagyobb eseménye, igazi művészeti fesztivál. A szüretelés hagyományát megőrizve, értékként a bor és kultúra nemes kapcsolatát ápolva rendezik meg a fesztivált. Négy napon át igényes programokkal, kiállításokkal, koncertekkel, borkóstolóval, a tájegységre jellemző ételkínálattal várják minden év szeptember harmadik hétvégéjén a szervezők a városba látogató vendégeket.

A zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a Városmarketing gyémánttal, a szakmailag kiváló marketing védjegy odaítélésével. A város marketingtevékenysége kettős célt szolgál: erősíti az itt élők lokálpatriotizmusát, és tovább javítja Szekszárd márkaképét.

A Szekszárdi Szüreti Napokkal kapcsolatos írásainkat és képgalériánkat itt (vagy az azonos nevű címkén) találja – kattintson!

 Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close