full screen background image
Keresés
2019 december 13 - péntek
  • :
  • :

Rátámadt a kalauzra a vonaton

Rátámadt a kalauzra a vonaton

2019.08.13. A Nagydorogi Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy budapesti férfi ellen indítottak, aki előbb az utasokat, majd a jegykezelőt molesztálta a menetrend szerinti járaton – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A MÁV egyik szolgálattevője tett bejelentést a rendőrségre 2019. május 17-én, mert a Baja és Sárbogárd között menetrend szerint közlekedő vonaton az egyik utas megtámadta a jegykezelő nőt. A bejelentés előzménye az volt, hogy egy 59 éves budapesti férfi ittasan úgy viselkedett – hangoskodott és inzultálta a többi utast – a vonaton, hogy megkérték a kalauzt, a férfit kísérje a szerelvény egy másik pontjára. A későbbi gyanúsított a többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó abbahagyni a hangoskodó, másokat megbotránkoztató viselkedését, sőt egy alkalommal a jegyvizsgáló nő felé is ütött, azonban a férfi ütését a kalauz el tudta hárítani.

Az eset kapcsán a Paksi Rendőrkapitányság Nagydorogi Rendőrőrsén folytattak büntetőeljárást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt az 59 éves budapesti férfi ellen.

A nagydorogi rendőrök az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

* A kép illusztráció

 
Read previous post:
Close