full screen background image
Keresés
2020 július 3 - péntek
  • :
  • :

Rátámadt a saját családjára, életveszélyesen megsérült a felesége

Rátámadt a saját családjára, életveszélyesen megsérült a felesége

2017.07.09. Vádemeléssel zárt a rendőrség egy életveszélyt okozó testi sértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Egy 42 éves férfi szóváltást és dulakodást követően bántalmazta feleségét valamint nagykorú gyermekeit február 11-én 9 óra 35 perc körül bogyiszlói házukban. A férfi többször is ellökte a feleségét, amelynek következtében a nő életveszélyes sérülést szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A családfő, valamint a többi családtag könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrség a családtagok indítványára a férfi ideiglenes megelőző távoltartását rendelte el.

A rendőrök az elkövetőt életveszélyt okozó testi sértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során a bűncselekményt beismerte. A gyanúsított szabadlábon védekezhet. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.
Read previous post:
Close