full screen background image
Keresés
2018 július 16 - hétfő
  • :
  • :

Rátámadt a saját családjára, életveszélyesen megsérült a felesége

Rátámadt a saját családjára, életveszélyesen megsérült a felesége

2017.07.09. Vádemeléssel zárt a rendőrség egy életveszélyt okozó testi sértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Egy 42 éves férfi szóváltást és dulakodást követően bántalmazta feleségét valamint nagykorú gyermekeit február 11-én 9 óra 35 perc körül bogyiszlói házukban. A férfi többször is ellökte a feleségét, amelynek következtében a nő életveszélyes sérülést szenvedett, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A családfő, valamint a többi családtag könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrség a családtagok indítványára a férfi ideiglenes megelőző távoltartását rendelte el.

A rendőrök az elkövetőt életveszélyt okozó testi sértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során a bűncselekményt beismerte. A gyanúsított szabadlábon védekezhet. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.
Read previous post:
Close