full screen background image
Keresés
2018 július 19 - csütörtök
  • :
  • :

Rendhagyó naptár készül menhelyi kutyákkal és Tolna megyei rendőrökkel

Rendhagyó naptár készül menhelyi kutyákkal és Tolna megyei rendőrökkel

2017.08.03. Rendhagyó kéréssel fordult a Kíra Völgységi Kutyamentő Egyesület a Tolna Megyei Rendőr-főkapitánysághoz.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

„Mivel az elmúlt 8 év alatt, amióta egyesületünk létezik, csak jót, segítőkészséget és nagyfokú emberséget tapasztaltunk, akárhányszor segítséget kértünk a rendőrségtől, ezért a következő kéréssel fordulok önökhöz:

A rendőrség és az állatvédők közötti jó együttműködést megmutatva/megköszönve szeretnénk egy olyan asztali naptárat létrehozni, ahol a rendőrök együtt láthatók a bonyhádi gyepmesteri telep kutyáival” – írta levelében az egyesület a főkapitányságnak.

A kérésnek eleget téve a Tolna megyei egyenruhások szerda délután meglátogatták a bonyhádi kutyatelepet, majd a menhely munkatársaival a négylábúakat elvitték a bonyhádi Szecska tóhoz, ahol a kutyákat megsétáltatták, majd egy fotózáson vettek részt a készülő naptárhoz. A rendőrök ajándékkal is készültek, kutyatápot vittek a menhelynek.

Az egyesület vezetője Filamelláné Kis Melinda megköszönte az együttműködést és elmondta, hogy nagyszerű volt a kirándulás, a kutyák számára nagy boldogságot okozott, hogy a telepen kívüli környezetben sétálhattak.

Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság
Read previous post:
Close