full screen background image
Keresés
2020 augusztus 8 - szombat
  • :
  • :

Saját apját is „szétlopta” egy kocsolai fiatalember

Saját apját is „szétlopta” egy kocsolai fiatalember

2017.11.28. Vádemelést javasolnak egy 18 éves helyi fiatalember ellen, aki apjától és egy másik kocsolai férfitól is lopott.

Egy kocsolai nő tett bejelentést a rendőrségre, mert szeptember 18-án egy ismeretlen a lakóháza konyhaablakán keresztül bemászott a lakásába, majd fűkaszát és más tárgyakat lopott el 200 000 forint értékben. A sértett a rendőröknek azt is elmondta, hogy két nappal korábban, 2017. szeptember 16-án délelőtt is járt a házában a tolvaj, akkor fúrógépet, laptopot, sarokcsiszolót és hosszabbítót tulajdonított el. A feljelentő a 18 éves fiát gyanúsította a lopásokkal – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekményt valóban a 18 éves kocsolai fiatalember követte el. A tárgyakat továbbadta, amelyeket a rendőrök más személyeknél lefoglaltak.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi már korábban is követett el hasonló bűncselekményt. Egy kocsolai férfi is feljelentést tett a rendőrségen, mert 2017. januárban ismeretlen tettes a kocsolai műhelyének nyitott helyiségéből eltulajdonított egy hőlégfúvót. A kisgépet helyi lakosok visszaszolgáltatták részére. A rendőrök a hőlégfúvó ellopásával szintén a 18 éves fiatalembert gyanúsítják. A férfit mindkét bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított a bűncselekményeket beismerte, szabadlábon védekezhet.

A Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.
Read previous post:
Close