full screen background image
Keresés
2018 június 23 - szombat
  • :
  • :

Sárossy Gábor lett az „Év polgári védelmi tisztje”

Sárossy Gábor lett az „Év polgári védelmi tisztje”

2017.02.12. Sárossy Gábor tű. alezredes kapta az év tisztje elismerést polgári védelmi kategóriában a BM OKF évértékelő és feladatszabó állománygyűlésén.

kadarka_net_sound_cuveehirdetés

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság február 9-én tartotta évértékelő és feladatszabó állománygyűlését, melyen a hagyományok szerint dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy országos katasztrófavédelmi főigazgató elismeréseket adott át az előző esztendőben kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtó szervezeteknek, tiszteknek, tiszthelyetteseknek.

Az állománygyűlésen megjelentek a főigazgatóság, a megyei igazgatóságok vezetői, a társ rendvédelmi és együttműködő szervezetek vezetői, képviselői. A résztvevők először megtekintették a katasztrófavédelem 2016-os tevékenységét bemutató kisfilmet, majd dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató szóban is értékelte a szervezet munkáját.

Az értékelő után a főigazgató elismeréseket adott át. Dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató a 2016-ban a szakmai feladatok végrehajtásában kiemelkedő, és magas színvonalon nyújtott teljesítménye elismeréseként az év tisztje címet adományozta polgári védelmi kategóriában Sárossy Gábor tűzoltó alezredesnek, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei polgári védelmi főfelügyelőjének.

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Fotó: Tobak Ferenc – RSOE
Read previous post:
Close