full screen background image
Keresés
2020 június 5 - péntek
  • :
  • :

Sértetteket keres a Szekszárdi Rendőrkapitányság!

Sértetteket keres a Szekszárdi Rendőrkapitányság!

2019.03.12. Egy kisvejkei férfit gyanúsítanak azzal, hogy az elmúlt hetekben több szekszárdi személytől csalt ki pénzt azzal, hogy pár napon belül többet ad vissza.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya folytat eljárást szabálysértési értéket meg nem haladó kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás vétség gyanúja miatt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az ügyben gyanúsítottként hallgattak ki egy 43 éves kisvejkei férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019 február eleje és 2019. március 7-e között legalább három alkalommal Szekszárdon a város különböző pontjain embereket szólított le, és csalt ki tőlük pénzt azzal, hogy pár napon belül részükre azt visszaadja.

A férfit a szekszárdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki három rendbeli szabálysértési értéket meg nem haladó kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Nem zárható ki, hogy a férfi másoktól is csalt hasonló módon pénzt, ezért a Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy, akit az elmúlt időszakban hasonló jellegű kár ért, jelentkezzen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon +36 74 501 100 (3632-es mellék) telefonszámon vagy a szabog@tolna.police.hu email címen.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close