full screen background image
Keresés
2019 szeptember 22 - vasárnap
  • :
  • :

Sohonyai Edit író tartott előadást az ismerkedésről Bonyhádon

Sohonyai Edit író tartott előadást az ismerkedésről Bonyhádon

2018.11.26. „Ismerkedés a másik nemmel, még inkább az igennel!” címmel tartott ismeretterjesztő előadást hétfőn Sohonyai Edit író, a bonyhádi Solymár Imre Városi Könyvtárban.

Mint azt az intézmény közölte, a könyvtár igyekszik egyre nagyobb figyelmet szentelni a 12-18 éves korosztályra, hiszen ők azok,akikre kevesebb figyelem jut, akiket a legnehezebb megszólítani. Az előadást ennek apropóján tartották meg.

Sohonyai Edit 18 éves kora óta publikál ifjúsági regényeket. Könyvei a mai fiatalok életéről, problémáiról szólnak olvasmányos, könnyed stílusban. Három könyvének (Le a csajokkal, Le a pasikkal, Mocsok Csillag) az összevonásából ifjúsági film is készült „Az ötödik íz címmel”. Az író folyamatosan újabb és újabb történetek, regények segítségével kísérli meg ábrázolni a kamaszkor szépségeit és problémáit. Író-olvasó találkozóin humorral fűszerezve ad tanácsokat a kamaszoknak az őket foglalkoztató problémákkal kapcsolatban.

Sohonyai Edit három előadást is tartott hétfőn az érdeklődő ifjúságnak, akik a Széchenyi Általános Iskolából és a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumból érkeztek. A humorban gazdag közönségtalálkozót a Könyv-Kultúra Közhasznú Egyesület szervezte az Erősödő Civil Közösségek projekt támogatásával.

Forrás/fotó: Solymár Imre Városi Könyvtár
Read previous post:
Close