full screen background image
Keresés
2018 november 17 - szombat
  • :
  • :

Súlyos baleset történt Fadd közelében

Súlyos baleset történt Fadd közelében

2017.12.02. Súlyosan megsérült egy autó vezetője szombat hajnalban Fadd közelében.

2018hirdetés

Árokba borult és fejtetőn állt meg egy személyautó szombat hajnalban az 5112-es út 11-es kilométerénél, Fadd közelében. Az autóban csak annak vezetője utazott, akit a paksi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók emeltek ki a roncsból, majd átadták a mentősöknek. A balesetben a kocsi vezetője súlyosan megsérült. A tűzoltók áramtalanították, majd a kerekeire állították az összeroncsolódott járművet – közölte honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A faddi tűzoltó egyesület Facebook oldalán található információk alapján a baleset a Fadd és Tolna közötti úton, a faddi elágazónál történt. Az egyesület tájékoztatása szerint a jelzést hajnali öt óra után nem sokkal kapták, ám azt nem tudni, hogy pontosan mikor történt a baleset. Az összetört autót  egy munkába igyekvő autós vette észre. Az egyesület azt is közölte a közösségi oldalon, hogy az autó vezetője eszméleténél volt, amikor megtalálták. Ugyancsak az egyesület  közölte, hogy a balesethez a faddi önkéntesek mellett a tolnai önkormányzati és a paksi tűzoltók is vonultak.

A faddi önkéntes tűzoltók felhívták a figyelmet, hogy a szóban forgó útszakaszon sok baleset, árokba csúszás történik. Ezért azt javasolják, hogy mindenki fokozott óvatossággal közlekedjen az útszakaszon.

 

Fotó: Paks HTP

 




Read previous post:
Close